top of page
11062b_8241da7580d042fd9d45695b66b486be~

PENDERMA KORPORAT

DAPATKAN LEBIH DARI 4.5x NILAI ROI

Setiap tahun, Persatuan Kanser Kebangsaan Malaysia menjalankan pelbagai kempen yang merangkumi pengumpulan dana, inisiatif kesedaran awam, dan juga perkhidmatan pemeriksaan kesihatan percuma. Ini adalah peluang yang baik untuk syarikat anda mengembangkan kesedaran jenama anda. Berbincang dengan kami untuk memahami cara derma anda boleh memanfaatkan ROI konservatif organisasi anda bermula daripada 4.5x dalam PR dan Nilai Media melalui Media Prima, Astro TV dan Penerbitan Akhbar Am. (Dicapai melalui pelan pemasaran tersesuai untuk syarikat anda)

SARINGAN KESIHATAN

1

Kami menganjurkan 30-50 program pemeriksaan kesihatan setiap bulan di seluruh negara. Program ini membawa sekurang-kurangnya 100-300 pengunjung setiap acara; mencecah 8,000 orang setiap bulan.

4

PEMBERIAN BAG GOODIE

Sebahagian daripada program vaksinasi termasuk pengedaran goodie bag yang mengandungi bahan pendidikan untuk penerima vaksin. Ini adalah cara terbaik untuk mengedarkan cagaran jenama anda.

2

MEDIA SOSIAL

Sebagai Rakan Kongsi Korporat, syarikat anda akan mendapat peluang untuk mencapai lebih daripada 3 juta orang melalui pengiklanan media sosial kami!

5

PENGECUALIAN CUKAI

Menderma kepada persatuan seperti kami bermakna organisasi anda boleh menerima resit pelepasan cukai.

3

USAHA
PR

Sebagai Rakan Kongsi Korporat, syarikat anda akan mendapat peluang untuk mengambil bahagian dalam usaha publisiti kami melalui akhbar, televisyen dan acara seperti Relay For Life.

6

RANGKAIAN PERNIAGAAN

Menjadi sebahagian daripada keluarga kami bermakna sebagai pemilik atau pengarah perniagaan, anda berpeluang bertemu ahli Parlimen dan Ketua Perniagaan yang menyokong usaha itu.

TINGGALKAN KAMI MESEJ

KAMI MENGALU-ALUKAN SOKONGAN ANDA

Jika anda berminat untuk menjadi penderma korporat, sila e-mel kami di hpv@cancer.org.my

bottom of page